Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Actualitate

În vederea promovarii carierei profesionale în cadrul sistemului penitenciar, Centrul Educativ Buzias a desfasurat, in luna aprilie a anului curent, Campania de prezentare si promovare a ofertei de scolarizare a Administratiei Nationale a Penitenciarelor pentru anul 2017.

Politistii lugojeni continua cercetarile in cazul lui Dan Deliu, fost membru marcant al PSD si fost profesor la Scoala Gimnaziala “Anisoara Odeanu” din Lugoj.

La doua saptamani distanta de alegerile desfasurate la Lugoj, Comitetul de Coordonare Judetean PNL Timis s-a reunit pentru a alege noua conducere a organizatiei la nivel judetean.

Un barbat de 59 de ani a ajuns la spitalul din Lugoj vineri dimineata dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat pe DN6, in apropierea localitatii Iosifalau.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a numit joi noul sef al Inspectoratului Judetean de  Politie Timis.

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau tranziteaza teritoriul Republicii Ungaria ca Autoritatea ungara pentru Transport va interzice circulatia camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone pe întreg teritoriul tarii.

Trei persoane au fost ranite miercuri seara in urma unui accident produs in zona localitatii Cosava.