Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Actualitate

Politistii rutieri din Lugoj au anuntat ca incepand de vineri vor supraveghea continuu traficul pe soseaua de centura, dar si pe DN6.

Doi barbati au fost raniti in noaptea de duminica spre luni dupa ce un microbuz s-a izbit de un autotren care transporta butelii goale.

Soferii care nu sunt multumiti de modul in care au fost curatate de zapada drumurile judetene pot reclama situatia la un numar de telefon.

Incet, incet cei mai fideli sustinatori ai lui Boldea incep sa se debaraseze de pensionarul care crede ca bugetul local poate fi cheltuit dupa bunul sau plac.

O femeie de 80 de ani din Lugoj a ajuns luni dimineata la spital dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni. 

Politistii din Lugoj si Faget au verificat vineri dimineata, timp de trei ore, soferii care circulau pe cele mai importante artere ale celor doua orase.

Lipsa locurilor de parcare ii face pe soferi sa isi lase masinile pe unde apuca si nu de putine ori parcarile neregulamentare duc la conflicte intre conducatorii auto.

Tamponare pe fondul neatentiei, pe una dintre cele mai circulate artere din Lugoj.