vineri, 29 martie 2024
9.9 C
Lugoj
spot_img

Demonii din fotbal

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Sa luam bunaoara „cazul Gabriel Tamas”, care a tinut capul de afis al presei centrale odata ce fundasul Stelei a fost filmat si fotografiat dandu-se din nou in spectacol la intrarea intr-un club – nu de fotbal, evident. Patronul gruparii din Capitala, Gigi Becali, a anuntat ca este nevoit sa ia masuri, intrucat zeul Bachus il impiedica pe Tamas sa ajunga uneori la antrenamente. Lucru normal, de altfel, daca ne gandim ca fotbalistul ajunge abia dimineata acasa dupa o escapada prin orasul plin de tentatii.

Ce te faci insa cand acelasi Tamas, proaspat si combativ, iti da gol la cateva zile dupa incidentul cu pricina? Mai poti sa-i spui ceva? Mai poti sa ii dai amenda de 50.000 de euro, asa cum doreai? Este destul de greu sa vii sa-i dai amenda unui fotbalist dupa ce a dat un gol important in meciul de la Iasi. Cu toate acestea, antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a spus dupa meciul de duminica seara ca Tamas „a lipsit la un antrenament si a fost amendat pentru ceea ce a fost”, insa jucatorul a comentat altfel la finalul partidei: „Daca voi fi amendat, voi plati amenda.” Exista un pic de nebuloasa in acest caz, insa nu aceasta este problema, ci faptul ca Tamas ramane cel mai important jucator al Stelei chiar daca duce o viata extrasportiva agitata. „El are demoni cu bautura”, spune Becali, care nu stie ca Tamas aplica principiul fostului international Danut Lupu, conform caruia „apa bei, apa joci”. Cum fundasul central nu vrea ca jocul sau sa fie asemanat cu apa de ploaie, este lense de inteles de ce recurge la aceasta strategie pentru a fi in forma.

Tot Reghecampf spune ca „fiecare jucator e liber sa faca ce vrea in timpul liber, pe mine ma intereseaza ce face in teren”, ceea ce este o remarca valabila pana la un moment dat. Mai exact pana la momentul in care fizic, vorbind, nu poti avea evolutii de top daca nu te pregatesti ca atare. Tamas este cel mai bun la Steaua pentru ca nivelul valoric al aparatorilor nu este cel de pe vremea lui Iovan si Belodedici, iar aceasta este o realitate de care Reghecampf ar trebui sa tina cont atunci cand face anumite aprecieri.

Pentru Steaua urmeaza acum intalnirea din Europa League contra lui Zurich, o partida extrem de interesanta inclusiv pentru amatorii de pariuri sportive care pot gasi mai multe amanunte pe http://extra.bet365.com/news/ro/. Ros-Albastrii nu au reusit inca sa obtina nicio victorie in Grupa L, fiind in prezent pe ultimul loc, cu doua puncte bifate din primele trei meciuri. Jocul din Elvetia poate fi insa un moment de cotitura in evolutia europeana a Stelei, care isi va mari sansele de a ajunge in fazele eliminatorii in cazul unei victorii. Iar daca Tamas se va afla printre marcatori, cu atat mai bine Reghecampf va avea argumente sa-i tolereze viitoarele escapade.

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII