Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Concert de colinde si targ de Craciun in foaierul Universitatii Europene Dragan din Lugoj

07 Decembrie 2017
Lugoj Info.ro -Concert de colinde si targ de Craciun in foaierul Universitatii Europene Dragan din Lugoj foto :Facebook.com

Peste exact o saptamana elevii si profesorii Scolii Gimnaziale de Muzica “Filaret Barbu” organizeaza, în premiera, un concert vocal-instrumental extraordinar, urmat de un targ de Craciun.

Organizatorii au anuntat ca evenimentul va avea loc joi, 14 decembrie a.c., începand cu ora 18, în foaierul Universitatii Europene Dragan. “Concertul vocal-instrumental va fi oferit de catre mai micii si iscusitii muzicieni ai scolii, cei mai buni dintre aceia care au obtinut, de-a lungul anilor, premii la nivel judetean, interjudetean si national. Acesta va cuprinde o paleta variata de genuri muzicale, pe gustul tuturor ascultatorilor, începand cu repertoriu clasic si ajungand pana la traditionalele colinde, astfel încat sa se încadreze în specificul Sfintei Sarbatori a Nasterii Mantuitorului. Componenta muzicala va va impresiona prin diversitate instrumentala, piesele fiind interpretate la majoritatea instrumentelor care se studiaza în cadrul scolii noastre: pian, vioara, chitara, clarinet, trompeta si flaut. De asemenea, veti avea ocazia sa audiati si Corul Armonii al scolii noastre, premiat în cadrul tuturor competitiilor de specialitate, care v-a pregatit piese cu totul deosebite, special pentru acest moment aniversar. Targul de Craciun îsi va deschide portile dupa momentul muzical, punandu-va la încercare papilele gustative, întrucat va vor fi pregatite tot soiul de deserturi, dar asteptandu-va si cu alte surprize, pregatite special de catre aceiasi copii minunati. Haideti sa ne bucuram împreuna de magia sarbatorilor de iarna, oferindu-le prilejul – micilor, însa talentatilor nostri artisti - de a ne face martori la unul dintre cele mai frumoase momente din cariera lor muzicala!“, au anuntat organizatorii. Intrarea la acest eveniment este libera.