Inchide
Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Barbat din Topolovatul Mare prins la volanul unei masini furate desi nu avea permis de conducere. Cat de departe a ajuns

15 Septembrie 2017
lugoj info.ro -Barbat din Topolovatul Mare prins la volanul unei masini furate desi nu avea permis de conducere foto : caransebes.ro (ARHIVA)

Un barbat din Topolovatul Mare are mari probleme cu politia dupa ce a fost prins la volanul unei masini pe raza localitatii Buchin, aflata in apropiere de Caransebes.

LC Electronic
Lugrema pagini

Jurnalistii de la caransebes.ro scriu ca barbatul in varsta de 33 de ani a fost tras pe dreapta la un control de rutina al politistilor. ”La volanul autoutilitarei a fost identificat un barbat în varsta de 33 de ani, din Topolovatu Mare, care nu a putut prezenta permisul de conducere. Continuand verificarile, politistii au stabilit ca barbatul nu detine permis de conducere, iar autoutilitara condusa de acesta a fost luata fara încuviintarea proprietarului. Cercetarile continua în acest caz sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt în scop de folosinta si conducerea unui vehicul de catre o persoana care nu detine permis de conducere”, scrie caransebes.ro citand reprezentanti ai Serviciului Politiei Rutiere Caras-Severin.