vineri, 29 martie 2024
13.9 C
Lugoj
spot_img

Peste o mie de pachete de tigari descoperite in urma perchezitiilor de miercuri dimineata

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Oamenii legii au anuntat ca descinderea facuta pe strada Fagetului face parte dintr-un dosar mai amplu in cadrul caruia sase persoane au fost conduse la audieri. Tot miercuri au mai avut loc alte descinderi in judetele Hunedoara si Caras Severin fiind vizate sapte persoane banuite de contrabanda.

“Politistii de investigare a criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis împreuna cu politistii municipiului Lugoj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Langa Judecatoria Lugoj,  au efectuat 7 perchezitii domiciliare în judetele Timis, Hunedoara si Caras-Severin. Perchezitiile s-au desfasurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Politie Judetean Timis, în care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda. Activitatile vizeaza probarea activitatii infractionale a unor persoane banuite ca ar fi comercializat pe raza localitatii Nadrag, tigari nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabanda, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului. Activitatile desfasurate vizeaza 7 persoane cu varste cuprinse între 32 si 67 de ani, presupuse a fi implicate in comiterea infractiunii.”, a anuntat IPJ Timis.

În urma perchezitiilor, la locuintele  celor in cauza, politistii au descoperit peste 23.000 de tigarete care au fost ridicate în vederea confiscarii.Sase persoane au fost conduse la  sediul politiei pentru audieri, iar politistii continua cercetarile în vederea documentarii întregii activitati infractionale a celor în cauza.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII