Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Social

Circulatia rutiera intre Lugoj si Buzias s-a desfasurat marti pe un singur sens in apropierea intersectiei cu drumul ce duce spre Darova.

ENEL Distributie a anuntat ca va intrerupe furnizarea serviciului de distributie a energiei electrice la Lugoj, dar si in mai multe localitati din zona.

Producatorii de lapte vor primi ajutoare financiare pentru reducerea livrarilor de lapte, potrivit normelor europene, în suma totala de 1,465 milioane lei (echivalentul a 328.716,05 euro), conform unei Hotarari adoptate de Guvern.

Mai multi politisti si jandarmi, insotiti de un executor judecatoresc, au pus in aplicare joi dimineata doua sentinte definitive de evacuare din blocul ce apartine Primariei Lugoj si este situat pe strada Buziasului.

Elevii din clasa a XI-a si a XII-a, dar si cei din clasa a VIII-a, care au sustinut simularea Bacalaureatului, respectiv a Evaluarii Nationale, la limba romana pot afla daca au dat raspunsurile corecte la subiectele propuse de catre reprezentantii Ministerului Educatiei si Cercetarii.