Deși mai sunt două luni și jumătate până la trecerea în 2025, mai multe restaurante din Lugoj și din alte zone au lansat deja ofertele pentru noaptea de Revelion. Patronii restaurantelor susțin că lansarea timpurie a ofertelor este cea mai bună metodă pentru a-și maximiza rezervările. În ceea ce privește prețurile, acestea par să nu se fi modificat față de anii trecuți, cel mai probabil schimbările fiind mai vizibile în meniuri, unde s-au ajustat gramajele – un detaliu la care petrecăreții nu sunt, de obicei, foarte atenți.
La fel ca în anii trecuți, restaurantele care au lansat ofertele nu au făcut mari eforturi pentru a aduce artiști de renume, fiind preferați cei locali, care nu sunt foarte scumpi. Astfel, prețurile rezervărilor nu au crescut substanțial. În ultimii ani, din cauza creșterii prețurilor pentru barmani, ospătari și întreținerea sălilor de evenimente, tot mai multe locații au renunțat la focurile de artificii, o cheltuială suplimentară.
Și în acest an, unele săli de evenimente vor fi închiriate de grupuri care vor organiza petrecerea de Revelion cu un DJ și costuri reduse, patronii acestor locații fiind astfel scutiți de bătăile de cap pe care le-ar avea la o nuntă sau un alt eveniment similar. Prețurile pentru o persoană care dorește să petreacă noaptea de Revelion la restaurant variază între 250 și 500 de lei, în funcție de locația aleasă.