sâmbătă, 15 iunie 2024
13.9 C
Lugoj
spot_img

A inceput refacerea parcului de mesteceni de pe strada Traian Vuia. Locul a fost serios afectat de ploile de la sfarsitul lunii trecute

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

A inceput reamenajarea parcului de pe strada Traian Vuia, ridicat de Asociatia „Zi de bine”.

In urma ploilor de la sfarsitul lunii februarie, parcul care a fost infiintat in cadrul proiectului „Plantati in amintire” a fost inundat, iar apa a baltit pana acum. „In zona au fost facute cateva lucrari, s-a introdus o conducta de gaz, santurile au fost blocate, scurgerile din parc au fost infundate, iar apa venita in cantitate mare de pe deal nu a putut fi evacuata si asa a ajuns sa balteasca. Par sa fie probleme si la alei, in sensul ca acestea nu permit scurgerea apei. Acum ca lucrarile la conducta de gaz s-au terminat, s-a putut interveni. Trebuie insa urmarita situatia atent, la fiecare ploaie.”, a declarat unul dintre muncitorii care vineri lucrau la refacerea locului. Primaria Lugoj a oferit, cu titlu gratuit, terenul din Dealul Viilor si nu a cheltuit niciun leu cu amenajarea parcului, intreaga finantare fiind asigurata de Melania Medeleanu prin fundatia „Zi de bine”, care a adus la Lugoj primul parc prin proiectul „Plantati in amintire”.

ANGAJARI IN LUGOJ

Administratia locala si-a luat angajamentul ca se va ocupa de intretinerea parcului, astfel ca, va pune cu siguranta umarul la reabilitarea zonei, dupa inundatiile care au distrus parcul ridicat in memoria a o suta de persoane.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Rezultate finale: Călin Dobra câștigă Primăria Lugoj cu 4855 de voturi

Candidatul PSD Lugoj, Călin Dobra, va conduce Primăria Lugoj...

Cum va fi vremea în perioada 10-23 iunie. Prognoza meteo de la ANM

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru...

De unde atâta supărare? Lugoj Info a refuzat să își vândă cititorii, precum Floroni i-a vândut pe colegii săi de partid

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare se apropie...