vineri, 31 martie 2023
9.9 C
Lugoj
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

A vrut sa faca un ban. Barbat dintr-un sat de langa Lugoj, acuzat de fapte grave

Data:

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Un barbat din Lugojel a fost retinut de politisti, dupa ce a facut o greseala, care il va marca toata viata. Omul a fost abordat de catre un cetatean strain, ca sa il transporte pe el si pe alti prieteni migranti, pana la frontiera cu Ungaria, in schimbul unei sume de bani.

Barbatul si-a zis ca poate face niste bani frumosi, fara sa se gandeasca la ce avea sa urmeze. Migrantii erau monitorizati, dupa ce au trecut fraudulos frontiera din Serbia, astfel ca, masina barbatului din Lugojel a fost oprita la intrarea in Timisoara. Pe numele sau a fost intocmit un dosar penal, iar dupa perioada de retinere, individul a fost plasat sub control judiciar.

“In data de 21 februarie 2023, in jurul orelor 00:00, in scopul obtinerii unui folos patrimonial, inculpatul ar fi transportat cu autoturismul destinat transportului de marfa, din localitatea Lugojel pana in localitatea Ghiroda, sapte migranti care au trecut fraudulos frontiera din Serbia in Romania, in scopul trecerii ilegale a frontierei, pentru a ajunge in tari din Europa de Vest, prin mijloace care pun in pericol viata, sanatatea si integritatea migrantilor, avand in vedere ca persoanele au calatorit in conditii improprii, intr-un autoturism destinat transportului de marfa. Prin ordonanta procurorului din data 21 februarie 2023, fata de inculpat a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar, pentru o perioada de 60 de zile. Cercetarile continua in cauza, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor comiterii faptei.”, au declarat pentru Lugoj Info.ro, procurorii timisoreni.

Autoritatile atrag atentia tuturor cetatenilor sa nu transporte persoane necunoscute, straini, catre si dinspre punctele de frontiera, deoarece risca sa fie cercetati penal.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII