miercuri, 28 februarie 2024
9.9 C
Lugoj
spot_img

(UPDATE) Accident de munca la Mondial. Un muncitor s-a prabusit in gol de la cativa metri inaltime

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Se pare ca accidentul s-a petrecut intr-una dintre halele firmei. Medicii sustin ca muncitorul a ajuns la spital adus de o ambulanta si a fost diagnosticat cu fractura la o mana si la bazin. Deocamdata nimeni nu stie imprejurarile in care s-a produs accidentul, circumstantele producerii incidentului urmand a fi lamurite de catre Inspectoratul Teritorial de Munca Timis care a demarat o ancheta in acest caz. In urma investigatiilor medicale efectuate la spitalul lugojean, doctorii au hotarat sa il transfere catre un spital din Timisoara.  

UPDATE :  COMUNICAT DE PRESA –  SC MONDIAL SA

” Asa cum ati precizat in articolul publicat, ieri a avut loc un accident de munca in fabrica noastra in care insa a fost implicat un angajat al unui alte companii care este in relatie de colaborare cu SC Mondial SA . Firma respectiva este un colaborator extern cu care societatea noastra are incheiat un contract de prestari servicii si intretinere a sistemelor si echipamentelor de climatizare, iar angajatul acestei companii isi desfasura activitatea in fabrica noastra la momentul accidentului pentru realizarea scopului contractului de servicii . 
 
Potrivit politicii SC Mondial SA privind regulile de securitate si sanatate in munca, compania noastra incheie cu toti contractorii de servicii, care isi desfasoara activitatea in incinta fabricii noastre, un protocol privind regulile de securitate si sanatate in munca, anexa la contractul de colaborare.
Prin incheierea acestui protocol de securitate dorim sa ne asiguram ca toate persoanele care isi desfasoara activitatea in incinta companiei noastre cunosc si respecta regulile de sanatate si securitate in munca si isi desfasoara activitatea in conditii de siguranta iar colaboratorii nostri, prin intermediul reprezentantilor lor legali, au obligatia sa ia toate masurile de securitate in munca legale care se impun pentru asigurarea protectiei angajatilor lor care sunt delegati sa efectueze lucrari de servicii in incinta companiei noastre in vederea indeplinirii scopului contractului de colaborare.
 
Accidentul petrecut ieri pe teritoriul fabricii noastre este regretabil si pentru prevenirea pe viitor a acestor incidente, conducerea SC Mondial SA a dispus demararea unei anchete interne pentru identificarea circumstantelor producerii lui si in raport de rezultatul anchetei se vor decide masurile care se impun cu privire la colaborarea viitoare intre societatea noastra si prestatorul extern de servicii. „
spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII