Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Actualitate

Tequila este o băutură ancestrală, care se produce din secolul XVI (aproximativ 1538) și care a primit numele de la cel al regiunii unde s-a născut.

A mai ramas o saptamana pana la incheierea campaniei electorale, iar partidele politice fac din mers retusuri pentru a impresiona electoratul.

Liderul liberal, Claudiu Buciu a lamurit intr-o postare pe Facebook de ce nu exista o alianta pe partea dreapta, la Lugoj.

Marti dimineata, politistii orasului Faget sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Faget, au efectuat 2 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Lugoj la locuintele unor persoane banuite de contrabanda.

Campania eLearningTM continua, desi pana la inceputul anului scolar mai sunt cateva zile.

Angajatii Primariei Lugoj sunt acuzati ca fac jocuri de imagine, cu aproape doua saptamani inainte de alegerile locale. 

Doi primari si candidatul la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin, Romeo Dunca, s-au intalnit in urma cu cateva zile pentru a pune la cale unul dintre cele mai importante proiecte care ar revitaliza estul judetului Timis, dar si o parte din judetul Caras-Severin.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis organizeaza un nou curs de formare a asistentilor maternali profesionisti.