Actualitate

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor condamna inca o data continuarea actiunilor de inducere în eroare a consumatorilor.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara a anuntat ca drumul care leaga Lugojul de Deva intra in reparatii chiar din aceasta saptamana.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, convocat de subprefectul Mircea Bacala, vineri, în sedinta online,  a aprobat scenariul de organizare si desfasurare a cursurilor în unitatile de învatamant din judetul Timis  începand cu data de 1.03.2021.

Consiliul Judetean Timis a anuntat controale pe drumurile judetene dupa ce s-a constatat ca transportatorii nu respecta limita de tonaj.

In timp ce Lugojul inregistreaza infectare dupa infectare, in unitatile de invatamant unele cadre didactice continua sa arate cat sunt de inconstiente.

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz a anuntat ca a decis reziliera a doua contracte care vizau realizarea studiilor si proiectelor pentru bazele sportive din Calea Buziasului si Calea Sagului.

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru perioada 22 februarie – 7 martie.

In jur de 20 de milioane de lei vor fi cheltuiti in acest an pentru studiul de fezabilitate al unui drum expres care va lega vestul de sudul tarii.