Traficant de tigari luat pe sus de politisti de la casa din Costeiu. Oamenii legii au anuntat masura luata impotriva lui

13 Februarie 2016
lugojinfo.ro-Traficant de tigari luat pe sus de politisti de la casa din Costeiu

Un traficant de tigari din Costeiu a fost retinut de politisti pentru 24 de ore in urma unei perchezitii privind un dosar de contrabanda.

Miruna International

Oamenii legii au efectuat perchezitia in baza unui mandat eliberat de catre un judecator. ”Politistii Sectiei 5 Rurale Lugoj - Post de Politie Costeiu au efectuat o perchezitie domiciliara la un barbat banuit de contrabanda cu tigari. In urma perchezitiilor, politistii au ridicat in vederea confiscarii aproape 17000 de tigarete netimbrate corespunzator”, a anuntat IPJ Timis. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Timis. Sambata, magistratii au decis ca individul sa fie cercetat sub control judiciar.

Dintr-o regretabila eroare de editare, la acest material a aparut, pentru scurt timp, imaginea unei persoane care nu are nimic de-a face cu faptele prezentate mai sus. Redactia lugojinfo.ro isi cere scuze pentru aparitia pozei si, in acelasi timp, isi cere scuze public fata de persoana respectiva.