Imprimă această pagină

Protopopul Lugojului da asigurari ca nu exista niciun risc. Masurile impuse de pompieri nu schimba modul in care se desfasoara slujba de Inviere la Lugoj

22 Aprilie 2016
lugojinfo.ro- Protopopul Lugojului da asigurari ca nu exista niciun risc

Ceremoniile religioase din noaptea de Inviere se desfasoara sub reguli stricte si la Lugoj dupa incidentul de la clubul bucurestean Colectiv.

Miruna International
Miruna Lugoj

In aceste zile se incheie ultimele controale la toate lacasele de cult din oras, precum si de la sate. Protopopul Lugojului, Ioan Cerbu, sustine ca noile reguli impuse de catre pompieri nu vor afecta programul obisnuit din noaptea de Inviere. ”Noi respectam toate regulile. Am luat masuri de ceva timp. Noi nu mai avem de multi ani lumanari in biserica si datorita faptului ca exista pericol de incendiu, dar si din cauza faptului ca se afumau picturile. Nu vom schimba nimic la slujba de Inviere pentru ca nu este cazul”, a declarat pentru lugojinfo.ro preotul protopop. Asadar, ceremonia din noaptea de Inviere se va desfasura la fel ca si in anii trecuti. Pompierii verifica modul in care sunt asigurate masurile de aparare impotriva incendiilor (dotarea cu mijloace de aparare impotriva incendiilor, organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor, identificarea si inlaturarea riscurilor potentiale de incendiu, evacuarea in siguranta a persoanelor).

Citeste si: