Fostul primar al Nisporeniului retinut pentru escrocherie. Boldea si Badina i-au recunoscut ”meritele penale” cu “Cheia orasului Lugoj”

13 Iulie 2016
lugojinfo.ro -Fostul primar al Nisporeniului retinut pentru escrocherie foto : ziuadevest.ro

Fostul primar al Nisporeniului, Ion Gangan, a fost retinut miercuri de catre Procuratura Generala, au declarat surse judiciare pentru lugojinfo.ro.

service-lugoj

Gangan este nimeni altul decat individul care a primit “Cheia orasului Lugoj” pentru “merite deosebite” in dezvoltarea relatiilor dintre Lugoj si Nisporeni. Gangan a primit distinctia in cadrul unei festivitati anul trecut la scurt timp dupa ce a pierdut alegerile pentru functia de edil al orasului Nisporeni. Cheia orasului i-a fost inmanata la initiativa consilierului Nicu Badina si a primarului Francisc Boldea. Inmanarea distinctiei s-a facut in ciuda faptului ca presa din Lugoj si Republica Moldova au scris de mai multe ori ca Gangan a fost implicat in scandaluri, unele chiar cu violenta. ”Confirmam faptul ca Ion Gangan a fost retinut pentru urmatoarele 72 de ore sub acuzatia de escrocherie”, a declarat pentru lugojinfo.ro Maria Vieru, sefa serviciului de presa al Procuraturii Generale a Republicii Moldova. Aceasta a precizat ca detalii privind faptele vor fi facute publice in cursul zilei de joi cand se vor finaliza activitatile de audiere si propunerea de arestare.