Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Masacru la Nisa. Un lugojean s-a razgandit in ultimul moment sa participe la manifestarile care s-au soldat cu 84 de morti si 18 raniti grav

15 Iulie 2016
lugojinfo.ro -Mascaru la Nisa

Zi neagra pentru Franta unde un cetatean cu origini tunisiene a intrat cu un camion de marfa in multimea care participa la manifestarile de Ziua Frantei.

Cuptorul cu lemne

Totul s-a intamplat la Nisa, bilantul tragediei fiind de 84 de morti si aproape 20 de raniti grav. Autoritatile franceze vorbesc de un act terorist mai ales ca in camion au fost gasite mai multe arme si o grenada. Conform mai multor martori, in momentul in care atacatorul a coborat din masina ar fi strigat Allah akbar! Un lugojean a fost la un pas sa fie martor la evenimentele care au socat intreaga lume. Barbatul a povestit pentru lugojinfo.ro ca a luat decizia de a nu mai merge in zona de promenada in ultimul moment. ”M-am razgandit la timp, se pare ca am facut o alegere buna. Locuiesc undeva la 500 de metri (nr. de zona unde a avut loc evenimentul), cunosc zona. Pe promenada a fost. Eu sincer ma asteptam sa se intample ceva, binenteles nu acum. Sambata ma intorc acasa. Atmosfera-i foarte incordata, e  confuzie, binenteles. Oamenilor nu le vine a crede deoarece nu se asteptau, ca-s multi arabi aici.Miercuri am castigat la loto o suma infima,dar joi seara poate mi-am castigat viata. ”, a declarat pentru lugojinfo.ro Silviu Salaru. Ministerul de Externe a anuntat ca doi romani sunt raniti in urma nenorocirii.