(FOTO) Doi morti si trei raniti pe autostrada, langa Lugoj. Impact frontal intre doua masini dupa ce un sofer a intrat pe contrasens

17 Iulie 2016
lugojinfo.ro -Doi morti si trei raniti pe autostrada, langa Lugoj foto: lugojinfo.ro

Doua persoane au murit iar alte trei au fost ranite in urma unui tragic accident de circulatie produs la intersectia A6 cu A1 in apropiere de Balint.

Accidentul s-a produs din cauza unui sofer care circula din directia Lugoj spre Timisoara iar, la un moment dat, a intrat pe contrasens pe breteaua care duce spre A1. Impactul a fost deosebit de violent si doua persoane au murit pe loc. Din primele informatii, se pare ca soferul nevinovat este un lugojean care tocmai se intorcea din Moldova. Echipele de salvare au chemat in ajutor un elicopter care a aterizat chiar pe breteaua unde s-a produs accidentul.

"In accident au fost implicate doua autoturisme, în care se aflau 5 persoane, în apropierea intersectiei dintre A1 si A6. La locul interventiei s-au deplasat doua autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD, doua ambulante SAJ si elicopterul SMURD. S-a actionat pentru descarcerare a pasagerului din dreapta al WW Passat, si descarcerarea soferului din Ford Galaxy si a pasagerului din dreapta. Din pacate în urma efectuarii manevrelor salvatoare, doua victime au fost declarate decedate si 3 au fost transportate la spitalele din Timisoara, cea mai grava cu elicopterul SMURD.", a anuntat ISU Timis.