GYM PELE

”Pana vara viitoare”. Prima colaborare intre Randi si Jo pare sa fie una de succes

09 Iunie 2015
lugojinfo.ro - Prima colaborare intre Randi si Jo pare sa fie una de succes

 Single-ul "Pana vara viitoare" este prima colaborare intre Randi si Jo, doi artisti talentati, colegi in cadrul echipei Famous Production si, in același timp, foarte buni prieteni.

Lugoj Info Online Publicitate

Cu un sound retro al slagarelor din anii ’80, muzica de care multi isi aduc aminte cu nostalgie, piesa este compusa si produsa in studiourile Famous Production pentru Cat Music, casa de discuri a artistei, iar videoclipul este regizat de catre Dan Petcan. "Pe Jo o stiu de pe vremea X Factor, iar de cand s-a alaturat la studio echipei Famous am devenit prieteni. O apreciez atat ca artista, cat si ca om si cred ca viitorul ei in industrie este unul stralucit", declara Randi.
"Sunt fericita ca am ocazia sa cant cu un artist atat de talentat si, in acelasi timp, un prieten atat de bun. Randi este unul dintre cei mai creativi oameni pe care ii cunosc si ma bucur mult sa invat in fiecare zi de la el. La Famous Production suntem prieteni, suntem o echipa de artisti care pun mult suflet in ceea ce fac si 'Pana vara viitoare' este un exemplu foarte bun. Piesa aceasta inseamna mult pentru mine si cred ca foarte multa lume se va regasi in ea", declara Jo.  
Jo este o artista completa, care a demonstrat atat calitati vocale, cat si actoricesti, in cadrul consursurilor X Factor si ”Te cunosc de undeva”, unde a intrat cu usurinta in pielea a numeroase personaje. Artista este prezenta pe radio si pe TV cu piesa ”Soapte”, unul dintre cele mai difuzate cantece din aceasta primavara.