INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Descinderi in forta ale politistilor si trupelor speciale intr-un sat de langa Lugoj. Doi tineri, suspectati de un jaf armat asupra unui taximetrist, luati pe sus

02 Noiembrie 2016
lugojinfo.ro -Descinderi in forta ale politistilor si trupelor speciale intr-un sat de langa Lugoj

Concentrare impresionanta de forte intr-un sat de langa Lugoj unde trupele speciale ale politiei au dat buzna peste doi suspecti care ar fi jefuit sambata noaptea un taximetrist la marginea Timisoarei.

Mascatii au patruns in forta in doua locuinte din Darova unde aveau informatii ca se ascundeau suspectii. Cei doi au fost luati pe sus si dusi la audieri la Timisoara. Politistii au anuntat ca in urma perchezitiilor au fost descoperite bunuri ale victimei, astfel ca, mai mult ca sigur, cei doi tineri vor fi retinuti si mai apoi prezentati judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Sambata noaptea, un taximetrist din Timisoara a fost jefuit, acesta sustinand ca in timpul atacului unul dintre indivizi i-a pus chiar si un pistol la cap. Taximetristul a primit o comanda si dupa ce a preluat clientul acesta i-a cerut sa il duca la marginea Timisoarei unde a aparut un alt individ cu cagula, care i-a luat telefonul si o tableta. Taximetristul a fost legat la gura cu o banda adeziva si i-a fost smulsa statia din bord pentru a nu putea chema ajutoare. Omul a fost vazut la marginea drumului de catre un sofer care a anuntat politia.