Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Revoltator! Bologa sustine ca Boldea i-a cerut sa scoata echipa de volei din teren la meciul cu Unic Piatra Neamt

02 Noiembrie 2016
lugojinfo.ro -Bologa sustine ca Boldea i-a cerut sa scoata echipa de volei din teren la meciul cu Unic Piatra Neamt foto: facebook.com

Eticheta de dictator pe care unii apropiati i-au pus-o primarului Francisc Boldea pare sa fie din ce in ce mai adevarata.

Presedintele demisionar al CSM Lugoj, Gheorghe Bologa, sustine ca primarul i-a cerut in timpul unui meci de volei din cadrul primei ligi sa scoata echipa de pe teren, liderul PSD Lugoj fiind nemultumit de arbitraj. Faptul ca Boldea le cunoaste pe toate si isi permite sa faca legea pe banii lugojenilor nu reprezinta o noutate, asa-zisul edil reusind sa incurce proiecte de milioane de euro demarate in urbe. Iesirea revoltatoare a lui Boldea a fost observata si de spectatorii aflati in sala la meciul respectiv si nu face altceva decat sa confirme faptul ca primarul si-a numit cam peste tot apropiati care ii fac pe plac si indeplinesc intocmai ordinele primite. Este binecunoscut faptul ca primarul a ajuns sa dicteze si cine joaca la anumite sectii sportive, ca sa nu mai vorbim de faptul ca antrenorii sunt numiti doar dupa ce Boldea spune daca ii sunt sau nu pe plac. Scandalul izbucnit intre Bologa si Boldea demonstreaza inca odata, daca era nevoie, ca sportul a ajuns la mana unui singur om ce isi permite sa isi bata joc de niste sportivi, care si-asa fac eforturi uriase pentru a reprezenta orasul in competitii nationale si internationale. Faptul ca sportivii au ajuns sa se planga pe retelele de socializare ca nu mai au nici bani de hrana demonstreaza cat de mult sunt acestia apreciati de Francisc Boldea. In urma cu mai bine de un an, Primaria Lugoj a emis un titlu de executare silita pe numele marii campioane Lavinia Milosovici pentru suma de 770 de lei.