Parabo Market Lugoj

Judecatorii nu i-au iertat. Sentinta devastatoare pentru tinerii evadati anul trecut de la Centrul Educativ din Buzias

09 Noiembrie 2016
lugojinfo.ro - Sentinta devastatoare pentru tinerii evadati anul trecut de la Centru Educativ de la Buzias foto: lugojinfo.ro

Cei patru tineri evadati de la Centrul Educativ din Buzias si-au primit condamnarile dupa ce au sarit gardul institutiei si au pus pe drumuri zeci de jandarmi si angajati ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Miruna International

Judecatorii  din Lugoj nu au avut mila de cei patru si au decis mutarea lor in penitenciar si, mai mult decat atat, le-a prelungit condamnarile. In cazul lui Florin Lacatus si Alexandru Lingurar magistratii au hotarat ca acestia sa fie transferati în penitenciar si sa execute o pedeapsa de doi ani de inchisoare. In cazul lui Dragos Ionut Bancu, a fost dictata cea mai aspra pedeapsa, acesta urmand sa fie transferat in penitenciar si sa ispaseasca o pedeapsa de patru ani de inchisoare. Tot in penitenciar va ajunge si Alexandru Macingo care a fost condamnat sa ispaseasca o pedeapsa de trei ani de inchisoare. In luna iulie a anului trecut, cei patru tineri au evadat de la Centrul Educativ din Buzias, tinerii fiind gasiti dupa o noapte in care zeci de oameni au periat zeci de kilometri din zona Lugoj. Evadatii au fost reperati si retinuti in zona garii din Lugoj, fara sa opuna rezistenta. Sentinta judecatorilor din Lugoj nu este definitiva.