Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Adapostul este deja pregatit. Persoanele fara locuinta vor fi cazate si in aceasta iarna in cladirea spitalului de pe strada Jabarului

15 Noiembrie 2016
lugojinfo.ro - Persoanele fara locuinta vor fi cazate si in aceasta iarna in cladirea spitalului de pe strada Jabarului

Autoritatile din Lugoj s-au mobilizat si au finalizat amenajarea spatiului unde vor fi cazate peste iarna persoanele fara adapost.

Cuptorul cu lemne

La fel ca si in anii trecuti, oamenii care dorm in cladirile parasite sau in gara vor putea sa se adaposteasca la centrul deschis in cladirea de peste drum de spital, pe strada Gheorghe Doja. In aceasta saptamana, reprezentantii Spitalului Municipal Lugoj, ai Politiei Locale Lugoj si ai Directiei de Asistenta Sociala Comunitara Lugoj au semnat un protocol de colaborare pentru ajutorarea persoanelor fara adapost pe timpul iernii. Politistii locali vor avea misiunea de a sesiza prezenta in oras a persoanelor si de a asigura linistea si ordinea publica in cladire, directia de asistenta va oferi o masa calda si ceaiul, in timp ce spitalul va asigura caldura, iluminatul si va pune la dispozitie si spatiul. Capacitatea centrului este pentru 20 de persoane, un loc fiind deja ocupat in acest moment.