Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Trecerile la nivel cu calea ferata din Lugoj sunt supravegheate video. Soferii care forteaza trecerile si nu iau in seama semnalele acustice si luminoase pot ramane pietoni

09 Februarie 2017
lugojinfo.ro -Trecerile la nivel cu calea ferata din Lugoj sunt supravegheate video foto: lugojinfo.ro

Politistii rutieri din Lugoj impreuna cu colegii de la Transporturi Feroviare au demarat la mijlocul acestei saptamani o actiune de prevenire a accidentelor de circulatie produse la trecerile la nivel cu calea ferata si pentru reducerea consecintelor acestora.

Politistii au anuntat ca actiunile se desfasoara la nivel national si pana acum la Lugoj au avut loc doua astfel de misiuni, traficul fiind monitorizat cu aparatele video omologate pe care le au in dotare. Cele doua actiuni de la Lugoj au avut loc pe timpul noptii, insa nu este exclus ca in zilele care urmeaza actiuni de acest gen sa aiba loc si pe timpul zilei, aparatele urmand sa fie amplasate in zonele din imediata apropiere a trecerilor la nivel cu calea ferata. Politistii rutieri atrag atentia tuturor conducatorilor auto asupra importantei respectarii regulilor de circulatie. Semnalele luminoase si acustice, precum si barierele sunt foarte importante, rolul lor fiind de a proteja viata conducatorilor auto si de a evita producerea unor grave accidente rutiere. În zonele neprevazute cu astfel de semnale, conducatorul auto trebuie sa se asigure temeinic înainte de a traversa calea ferata!

Kuhntop