Parabo Market Lugoj

Asculta Afrodita. Cu o coperta conceputa de un lugojean, Alex Mica lanseaza un nou single

22 Iunie 2015
lugojinfo.ro -Alex Mica ne-o aduce pe frumoasa Afrodita in noul lui single

Intai a fost "Dalinda", "fata cu milioane de vizualizari pe YouTube". Acum, Alex Mica continua povestea piesei cu care a devenit celebru, noul single - Afrodita. 

Miruna International

Piesa "Afrodita" este compusa de Alex Mica si productia ii apartine lui Alin Radu, iar videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir (Trandafilm) si a fost filmat pe parcursul a cateva zile, in Grecia. 
"Dupa 2 ani si jumatate de absenta, proiectul meu isi face din nou aparitia pe piata muzicala romaneasca si internationala. Pregatesc de ceva vreme lansarea unui nou single exotic, cu un stil raggaeton si cu influente orientale. Acest single este continuarea povestii mele de dragoste si adevaratul "follow-up" al piesei Dalinda. Videoclipul a fost filmat in Grecia, la inceputul lunii iunie", declara Alex Mica. 
Alex Mica a colaborat recent cu Eli pentru single-ul si videoclipul "Nu mai cred in tine", care in doar 3 luni de cand a fost lansat a adunat peste 8 milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music. Alex este unul dintre putinii artisti din Romania cu peste 100 de milioane de vizualizari pentru un single & videoclip. Este vorba despre hitul "Dalinda", piesa cu care tanarul artist a devenit cunoscut la nivel international, chiar si la 3 ani de cand a fost lansata.