Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Atentionare de calatorie - Ungaria. Interdictie a circulatiei camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 t, premergatorare zilei de 1 Mai

20 Aprilie 2017
lugojinfo.ro -Interdictie a circulatiei camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 t, premergatorare zilei de 1 Mai

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau tranziteaza teritoriul Republicii Ungaria ca Autoritatea ungara pentru Transport va interzice circulatia camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone pe întreg teritoriul tarii.

Interdictia este valabila pentru perioada 29 aprilie 2017, ora 22:00, pana la 01 mai 2017, ora 22:00, ca urmare a celebrarii Zilei Internationale a Muncii. 

Conducatorii auto de pe auto-marfare vor avea obligatia sa stationeze în parcarile special amenajate pana la încheierea perioadei de restrictionare a circulatiei.

 Cetatenii romani afectati pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Ambasadei Romaniei la Budapesta: +3613847689, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center în regim de permanenta.

 De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu caracter de urgenta au la dispozitie telefonul de urgenta al misiunii diplomatice a Romaniei la Budapesta: +36305356912.

 

Kuhntop