Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Doliu in comunitatea de motociclisti din tot judetul. Cine este tanarul care a murit in accidentul produs intre Cosava si Cosevita

14 Mai 2017
lugojinfo.ro -Cine este tanarul care a murit in accidentul produs intre Cosava si Cosevita foto: facebook.com

Accidentul de motocicleta petrecut duminica pe drumul dintre Lugoj si Deva a creat o unda de soc in randul impatimitilor de motociclete.

Vestea cumplitului accident s-a raspandit rapid, iar prietenii barbatului care si-a pierdut viata sunt in stare de soc. Razvan Ienus era din Timisoara si era un cunoscut pasionat al plimbarilor pe motocicleta. Duminica se pare ca plecase pentru o tura pana la marginea judetului. Conform politistilor, Razvan a intrat cu viteza intr-o curba si s-a infipt pur si simplu intr-o autoutilitara care circula regulamentar. Desi la locul accidentului a sosit un echipaj al ambulantei din Faget, medicii nu au mai putut decat sa constate decesul timisoreanului. ”Era un baiat de nota zece. Toti suntem socati. Zilele trecute ne intreba daca nu vrem sa iesim la plimbare cu motoarele. Motorul era dragostea lui”, a declarat pentru lugojinfo.ro unul dintre prietenii barbatului. Prietenii mai sustin ca Razvan parca si-a presimtit sfarsitul. In urma cu mai bine de un an a socat pe toata lumea cand a pus ca poza de profil o fotografie cu el intins pe jos si cu motocicleta langa el. ”Suntem toti socati! Era cunoscut si avea prieteni in tot judetul. Noi motociclistii suntem o comunitate foarte unita. Anul trecut a postat o poza cu el ca si cum ar fi suferit un accident. Toti am fost revoltati ca a postat asa ceva. Nimeni nu si-a imaginat ca va sfarsi asa”, a declarat un alt prieten. Trupul neinsufletit a fost transportat la morga din Faget urmand ca in cursul zilei de luni sa fie dus la Timisoara.

Save

Kuhntop