Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Pleci in concediu? CNAIR a anuntat ca se executa lucrari de reparatii curente pe mai multe sectoare de autostrada, insa niciun drum de mare viteza nu va fi inchis

11 Iulie 2017

Lugojenii care doresc sa plece in concediu si au in plan sa circule pe autostrazile din tara trebuie sa stie ca pe mai multe tronsoane deschise traficului se efectueaza lucrari, insa niciunul dintre drumuri nu va fi inchis.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere informeaza participantii la trafic ca în aceasta perioada se desfasoara lucrari de reparatii periodice la partea carosabila pe mai multe sectoare de autostrada: intersectia A11/DN 7, A1 (sensul de mers Timisoara-Arad), A1(sectorul Deva-Simeria, în zona Simeria), A3 (pe sensul de mers Turda-Gilau).Pe VO Arad cunoscuta si ca A11 (între nod  DN7 si A1 Arad – Nadlac) s-a refacut stratul asfaltic si din aceasta dimineata a fost redeschisa circulatia.

 Pe sectorul cuprins între km 535+986 (nod rutier Arad Sud) – km 548+236 (intersectia cu A11/DN 7) se executa lucrari de întretinere si reparatii la suprafata asfaltica, lucrari de interventie, reparatii  si întretinere ITS si iluminat, lucrari la marcaje si semnalizarea verticala, lucrari de întretinere la podurile si pasajele care traverseaza autostrada.

 Pana în data de 12 iulie 2017, pe autostrada A1, pe sensul de mers Timisoara – Arad, se vor executa lucrari la rosturile de dilatatie ale podului de la kilometrul 509+300 de metri, pe banda numarul doi, cu redirectionarea traficului pe benzile unu si de urgenta. Semnalizarea rutiera temporara ramane instalata si pe timpul noptii.

 Pe A1 Deva – Sibiu se lucreaza si în zona Simeria, la kilometrul 356+200 de metri, la rigola din dreptul benzii de accelerare (pe sensul catre Sibiu). Pe sectorul Bucuresti-Pitesti al A1, se lucreaza la rosturile de dilatatie de la km 109+148 – Calea 2, lucrarile se vor finaliza la sfarsitul saptamanii.

Tot pe acest sector de autostrada se mai lucreaza la km 12+823 – Calea 1, doar noaptea iar lucrarile se vor finaliza la sfarsitul saptamanii.

Din data de 17.07.2017 lucrarile încep de la km 11+003 – Calea 1, ale Autostrazii Bucuresti –Pitesti iar acestea se vor finaliza în data de 23.07.2017.

 Pe autostrada A3, pe sensul de mers Turda – Gilau, se vor executa astazi lucrari de frezare-asfaltare între kilometrii 10 si 12+600, pe banda numarul unu, cu redirectionarea autovehiculelor pe banda a doua.

CNAIR face apel la soferi sa respecte indicatoarele rutiere si sa circule cu prudenta in zonele unde se efectueaza aceste lucrari.

 

Kuhntop