Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Trafic blocat pentru zeci de minute pe o strada din Lugoj. Pompierii au taiat un copac care s-a inclinat spre o casa

13 Iulie 2017
lugoj info.ro -Trafic blocat pentru zeci de minute pe o strada din Lugoj foto: lugojinfo.ro

Pompierii lugojeni au fost nevoiti sa intervina joi pe strada Ciprian Porumbescu din Lugoj unde un copac inalt de cativa metri s-a inclinat serios catre acoperisul unei case.

Speriati ca bradul s-ar putea prabusi peste acoperisul lor, proprietarii imobilului au cerut sprijin. Pentru ca Primaria Lugoj nu este in stare sa intretina nici macar parcurile, dar sa mai sara in ajutorul oamenilor, cei care au venit sa ia masuri au fost pompierii lugojeni. Pentru ca operatiunea sa se desfasoare in conditii de siguranta, strada Ciprian Porumbescu a fost blocata zeci de minute, cat a durat actiunea de inlaturare a pericolului. Operatiunea a fost destul de complicata, pompierii fiind nevoiti sa taie cu ajutorul unui fierastrau mecanic fiecare ramura a copacului si abia dupa aceea s-a taiat metru cu metru copacul. Interventia s-a incheiat, din fericire, fara incidente.

 LUGOJINFO.RO A TRANSMIS IMAGINI LIVE DE LA ACEST EVENIMENT. NU UITA SA DAI LIKE PAGINII DE FACEBOOK PENTRU A FI LA CURENT CU CELE MAI NOI STIRI DAR SI SA VEZI LIVE CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE DIN LUGOJ SI IMPREJURIMI !