Tiganii implicati in scandal nu sunt pericol social. Ce s-a intamplat cu cei trei indivizi retinuti in urma scandalului de vineri seara

23 Iulie 2017

Anchetatorii scandalului dintre cele doua clanuri de tigani au anuntat masurile luate dupa expirarea starii de retinere pentru 24 de ore in cazul a trei dintre indivizi.

Dupa ce si-au petrecut o noapte in arestul IPJ Timis, tiganii au fost eliberati si plasati sub control judiciar, anchetatorii sustinand ca faptele lor nu sunt foarte grave si asta desi au semanat teroare pe strazile din oras. In aceste conditii, cei trei suspecti nu au voie sa paraseasca localitatea si trebuie sa se prezinte la sediul politiei de cate ori li se cere acest lucru. Masura este considerata de catre lugojeni mult prea blanda avand in vedere ceea ce s-a intamplat, insa politistii si procurorii se multumesc doar cu atat. In urma cu cateva luni, dupa un scandal in strada, membrii clanului Caldaras au fugit in strainatate dupa ce au snopit in bataie un tanar. Indivizii au revenit la Lugoj doar dupa ce victima a primit niste bani si a acceptat sa isi retraga plangerea, dosarul fiind inchis iar mandatele de arestare revocate.