Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Afli cele mai importante stiri din Lugoj mult mai rapid. Aplicatia Lugojinfo.ro este disponibila de azi si in Apple Store

27 Iulie 2017
lugoj info.ro -Afli cele mai importante stiri din Lugoj mult mai rapid

Asa cum am promis in urma cu cateva zile, Lugojinfo.ro a lansat astazi si aplicatia pentru posesorii de telefoane cu sistem iOS.

Cuptorul cu lemne

In acest moment, Lugojinfo.ro este singura publicatie din Lugoj care ofera cititorilor sai acces rapid la cele mai noi stiri din zona prin intermediul unei aplicatii. ”Cu ajutorul acestei aplicatii, cititorii nostri vor afla in cel mai rapid mod de faptul ca a fost publicata o stire. Cei care descarca aceasta aplicatie vor fi instiintati printr-o notificare si vor fi transferati rapid catre sectiunea de stiri. Suntem bucurosi ca ne numaram printre putinele siteuri de stiri din vestul tarii care ofera un asemenea serviciu si multumim colegilor de la Click Attack pentru efortul depus in constructia acestei aplicatii. Suntem siguri ca dupa succesul inregistrat cu aplicatia destinata telefoanelor care folosesc Android, si aplicatia pentru iOS se va bucura de interesul celor care citesc Lugojinfo.ro.”, a declarat Dijana Nezirović, project manager pentru Lugojinfo.ro. Proiectul aplicatiilor pentru posesorii de telefoane mobile a fost pus in practica in colaborare cu ClickAttack AG, una dintre cele mai importante companii care concepe aplicatii pentru dispozitive mobile si detine o retea de publicitate premium, lider de piata in SEE. Aplicatia Lugojinfo.ro ofera cititorilor posibilitatea sa ajunga instant la cele ma noi stiri, dar si sa afle cum e vremea sau sa transmita in timpul cel mai scurt catre redactie imagini de la evenimente folosind sectiunea REPORTER.