Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Ziua Ceramistului - o noua editie a evenimentului care marcheaza, anual, performanta companiei Mondial Lugoj

08 August 2017
lugoj info.ro -Ziua Ceramistului - o noua editie a evenimentului care marcheza, anual, performanta companiei Mondial Lugoj

1700 de salariati ai companiei Mondial Lugoj împreuna cu familiile lor au sarbatorit vineri, 4 august, o noua editie a “Zilei Ceramistului”.

Pentru a recompensa performanta rezultata în urma efortului depus de angajati, compania Mondial organizeaza anual astfel de întruniri cu scopul de a uni echipa prin activitati recreative. Programul pregatit de organizatori a fost unul complex, destinat atat adultilor, cat si copiilor, acestia putandu-se bucura si de un spectacol artistic de muzica populara sustinut de binecunoscutul cantaret Cosbuc Dorin Biris. Alaturi de acesta au performat pe scena dansatori profesionisti de dansuri populare, iar elementul inedit al acestei editii a evenimentului a fost pus în scena de perechile de dansatori de salsa. Familiile prezente la eveniment au avut la dispozitie pe toata durata acestuia, un Photo Booth - o cabina foto unde au putut imortaliza momente împreuna cu familia sau colegii. Copiii s-au putut delecta cu teatru de papusi, clown si face painting si nu în ultimul rand cu un atelier de creat si înaltat zmee. Compania Mondial se poate mandri cu angajati care si-au dovedit fidelitatea prin cei 35 sau 40 de ani lucrati în cadrul firmei, fiind martori activi la evolutia impresionanta pe care a avut-o Mondial Lugoj - membra a grupului german Villeroy&Boch. Avand la baza 3 valori fundamentale: profesionalism, traditie si inovatie, compania Mondial ramane unul din cei mai buni angajatori din vestul tarii.

Kuhntop