Piesa noua. Bere Gratis lanseaza single-ul si videoclipul "Tot asa e si a mea"

06 Mai 2015
lugojinfo.ro -Bere Gratis lanseaza single-ul si videoclipul "Tot asa e si a mea"

Dupa hitul "Noapte calda", colaborarea cu Sore, cu care au cucerit topurile muzicale, baietii de la Bere Gratis lanseaza single-ul si videoclipul "Tot asa e si a mea".

"Vulcanica, senzuala, fatala, laureata la scoala, speciala, vorbareata... Iubeste-o cum e ea!" este mesajul celui mai recent single al trupei. Cu defecte si calitati, femeia joaca cel mai important rol in viata unui barbat si, de multe ori, confirma zicala ca "in spatele unui barbat puternic, sta o femeie puternica".
“Intotdeauna s-a pus problema egalitatii intre sexe. Este ca si cum ai vrea sa transformi semnul + in – si invers. Noi, de foarte multe ori, incercam acest lucru. Mesajul piesei este unul care vrea sa transmita faptul ca atunci cand iubesti, nu faci lista de calitati si defecte ca si cum ai face cumparaturi. Oamenii iubesc pur si simplu, fara explicatii, fara motive si de multe ori fara sa tina cont de nimic. Asa este si-n muzica, publicul iubeste un cantec fara a avea nevoie de argumente", declara Mihai, solistul trupei.
O coproductie Cat Music si Sprint Music, single-ul "Tot asa e si a mea" este compus de catre Mihai Georgescu, Robert Anghelescu si Marius Bob. Pentru regia videoclipului, trupa a colaborat cu Alex Ceausu, iar filmarile au avut loc pe parcursul a 24 de ore, pe platourile de la Castel Film.