Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Mai multi lugojeni pacaliti de o firma din Timisoara. Au platit mii de euro pentru un vis, dar se trezesc in fiecare noapte din cauza cosmarurilor

10 Octombrie 2017
lugoj info.ro -Mai multi lugojeni pacaliti de o firma din Timisoara foto : bdnmatrix.ro

Aproape zece lugojeni fac zilnic drumuri la Timisoara dupa ce au fost pacaliti de unul dintre cei mai importanti distribuitori de autoturisme Suzuki, Sara Motors.

Unii dintre lugojeni au platit o parte din pretul masinii, altii au platit pretul intreg, insa la cateva luni dupa ce au virat banii in cont nu au primit inca autoturismele. Se pare ca firma timisoreana are probleme financiare si nu mai poate restitui sumele de bani si nici onora comenzile. Lugojenii sustin ca in aceste zile reprezentantii firmei nu mai raspund la telefon, iar Suzuki Romania ar fi retras licenta care permite vanzarea autoturismelor. ”Cred ca suntem vreo 70 de persoane pacalite. Este revoltator ce s-a intamplat! Unii au platit masina intreaga, altii jumatate. Nu mai poti da de nimeni. Ne-am luat avocat…speram sa ne recuperam banii. A fost un vis sa ne luam masina noua si dupa ce am dat banii ne trezim ca munca noastra s-a dus pe apa sambetei. Ne-au tot amanat ca vine masina si acum au fugit”, a declarat pentru lugojinfo.ro unul dintre lugojenii pacaliti. Reprezentantii Sara Motors nu au putut fi gasiti pentru un punct de vedere.

Kuhntop