Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Pompierii lugojeni care au participat la interventia de la Moftinu Mare au primit felicitari doar la Timisoara

12 Ianuarie 2018
Lugoj Info.ro -Pompierii lugojeni care au participat la interventia de la Moftinu Mare au primit felicitari doar la Timisoara

Sefii Consiliului Judetean Timis si ai Prefecturii Timis s-au intalnit vineri cu pompierii timiseni care au participat la greaua misiune de stingere a sondei de la Moftinu Mare din judetul Satu Mare.

Printre cei ce au primit laude si aprecieri pentru curajul lor s-au aflat si 13 pompieri lugojeni care si-au petrecut Craciunul si Revelionul langa sonda de gaz, departe de familie si prieteni. ”În cadrul sedintei, doamna prefect, presedintele consiliului judetean si conducerea inspectoratului au adus multumiri personalului din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Banat" al judetului Timis, care au participat la interventia de stingere a incendiului la sonda de gaz din localitatea Moftinu Mare, judetul Satu Mare, în perioada 18.12.2017 - 06.01.2018, oferindu-le diplome de merit.”, au anuntat reprezentantii ISU Timis. Din pacate, sefii administratiei locale nu au transmis catre pompierii lugojeni nici macar un mesaj de felicitare desi participarea lor la stingerea incendiului a fost una foarte apreciata si a facut cinste orasului. Nici primarul si nici viceprimarul Lugojului nu s-au obosit sa ii felicite pe cei 13 militari.