Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Dosarul profesorului din Lugoj care ii facea avansuri unei eleve a fost CLASAT !

09 Februarie 2018
Lugoj Info.ro -Dosarul profesorului din Lugoj care ii facea avansuri unei eleve a fost CLASAT foto : Facebook.com

Decizie interesanta in cazul profesorului de la Scoala Generala “Anisoara Odeanu” din Lugoj acuzat de hartuirea sexuala a unei eleve.

Procurorii lugojeni au decis sa claseze dosarul si sa il scoata basma curata pe profesor. “Din înregistrarea audio nu rezulta însa în mod explicit o solicitare a inculpatului Deliu Ion catre persoana vatamata în scopul de a obtine favoruri de natura sexuala, desi discutia este nepotrivita avand în vedere ca persoana care se adreseaza minorului este un adult si, mai mult decat atat, un cadru didactic, respectiv chiar profesorul fetei”, au anuntat procurorii pentru Lugojeanul.ro. Jurnalistii au reusit sa obtina si inregistrarea discutiei dintre profesor si eleva. 

Profesor: “Daca vrei bine, daca nu, nu! Ramane ce a fost, adica relatia profesor elev, pe care eu o consider ok…Întelegi la ce m-am referit.

Eleva: Da

Profesor: Pentru ca eu cred ca relatia a fost o relatie ok. Chiar daca acuma esti necajita sau suparata, ca vezi, ca te-am întrebat daca sa te sun sau nu, cu timpul o sa întelegi ca si profesorii sunt de diferite calitati.

Eleva: Domn profesor, nu spun ca nu sunt de diferite calitati, dar si pana acum am fost suparata pe dumneavoastra, fiindca si dumneavostra, la ore, trimiteti tot felul de mesaje cu subînteles.

Profesor: Adica ce?

Eleva: Adica, ziceati ca..

Profesor: Ce, ca nu e obligatoriu sa ma saluti?

Eleva: Nu l-a asta m-am referit, ca oricum va salut, din bun-simt.

Profesor: Aaa, nu era vorba despre tine…

Eleva: Doar ca, si cand mi-ati spus cu supararea…

Profesor: Iar nu-i vorba despre aia. Dar voi nu stiti, ca nu aveti de unde. L-am pocnit pe unul de la voi din scoala, l-am pocnit rau de tot, l-am bagat în cancelarie si l-am batut rau. Eu la asta faceam referire, nu la tine.

Eleva: Pai, ce o facut?

Profesor: Daca voiam sa se afle, îl bateam pe coridor. Eu sper sa nu se afle. Nu cu tine! Nu cu tine! Cu tine este un lucru cat se poate de simplu. Eu tot ce am avut de spus, am spus în fata ta. Ne-am întalnit într-o seara, pe centru si ti-am zis. Ai zis nu! Bun. Am zis ca poate s-a mai razgandit între timp, ai revenit la niste sentimente mai bune. De asta te-am întrebat.

Eleva: Domn profesor, e anormal! Pentru ca dumneavoastra, în primul rand aveti sotie, unu la mana, doi la mana – aveti o varsta, iar eu am alta varsta…

Profesor: Tu ai impresia ca daca ai o varsta, nu ai suflet sa simti, nu ai ochi sa vezi. Si vad si eu cine îi frumos, destept…

Eleva: Este diferenta de cel putin 30 de ani…

Profesor: Stai un pic, ca nu e vorba de casatorie aici.

Eleva: Pai nu de casatorie, dar totusi… în ultima zi, cand ne-am întalnit pe centru si am vorbit, ati pomenit despre o frumoasa relatie, o frumoasa poveste…

Profesor: Da. O poveste frumoasa, nu casatorie!

Eleva: Nu casatorie, dar totusi…relatie între un om matur de 50 de ani…

Profesor: 55 de ani…

Eleva: …si o eleva de 15 ani, credeti ca e normal?

Profesor: Nu e normal ca o eleva de 15 ani sa aiba niciun fel de relatie, sincer. Dar daca exista, e treaba ei si numai a ei. Si apoi sa mai stii o chestie, daca omul face numai ce este normal viata devine plictisitoare…

Eleva: Atunci poate ca e mai bine ca viata sa fie plictisitoare.

Profesor: Relatia ta cu Mihai ti se pare o relatie plictisitoare?

Eleva: Nu am nicio relatie cu el.

Profesor: Bun. Asa se vorbeste.

Eleva: Lumea vorbeste multe, fiecare crede ce vrea.

Profesor: Ti-am spus doar ca sa fii atenta.

Profesor: Apoi, ce sa faci cu banii? Gagici nu, tutun nu, alcool nu…

Eleva: Atunci apucati-va de tutun si alcool.

Profesor: Nu, astea sunt interzise de medic. Eu am avut o problema puternica de sanatate, atunci a trebuit sa ma las si de sport. V-am spus ca eu am facut sport de performanta, nationala si internationala. Si a trebuit sa ma las de sport. Si atunci, daca medicii au zis fara tutun si alcool, de astea nu ma pot apuca. Încerc a treia varianta. Încerc sau mentin a treia varianta. Problema e ca gusturile se mai schimba.

Eleva: Domn profesor, dar nu sunt destule fete în scoala?

Profesor: …esti deosebita din toate punctele de vedere. În primul rand ai doua calitati pe care le gasesti extraordinar de greu. Esti discreta, nu am auzit sa fi vorbit ce am vorbit cu tine si asta este fundamental, calitatea asta discretia… si al doilea lucru ai ceea ce se numeste feminitate, e cea mai importanta calitate pe care trebuie sa o aiba o femeie. Nu frumusetea, nu culoarea ochilor, nu parul blond… un barbat adevarat nu se uita la o femeie, daca te intereseaza o partida pentru doua ore, te uiti laaa si atat, dar daca te intereseaza ceva frumos, care poate sa dureze saptamani, o luna sau chiar mai mult, cauti ceva mai mult. Un om pe care sa te poti baza la o adica, cu care sa poti sa comunici, sa vorbesti. O fata cu caracter care la o adica sa-ti spuna si în fata si tot asa. Nu o fata care sa-ti spuna numai da sau nu, sau ceva de genul asta. O fata care sa-ti spuna în fata ce doreste, direct si concret. Iar tu ai toate calitatile astea si barbatul care observa în tine toate calitatile astea, ala te apreciaza asa cum meriti. Unul care vede la tine doar tatele si curul, ala se gandeste doar la aventura. Vechea poveste a baietilor: cum sa fac sa i-o pun si asteia! Eu cred ca am trecut de perioada asta. Eu nu ma refeream la chestie de doar doua ore.

Eleva: Pai mi-am dat seama ca nu preferati doar o chestie de doua ore, dar totusi sa va gasiti o amanta de 15 ani…

Profesor: Mai! Am una, nu de 15 ani, e studenta în Timisoara. O ajut sa-si faca facultatea ca are probleme si la învatatura, si cu banii si o ajut. Bine, numai ca are niste apucaturi… da din gura mult si s-au cam luat de ea în scoala. Si degeaba încerc sa o educ eu în spiritul asta, ca nu pot… Eu nu caut o amanta. Caut AMANTA! Îti garantez ca, într-o suta de metri sunt doua cu care am avut deja relatii, deci oricand pot sa gasesc, dar e vorba de a gasi o persoana cu care sa poti sa vorbesti si sa si asculti ce are pe suflet. O femeie pe care sa o admiri si ce spune, si ce gandeste, si cum se poarta, si cum vorbeste, si cum se exprima, si modul direct în care pune problema. Amanta e aia la care te duci, te-ai golit si ai plecat. Aia este amanta… La 15 ani, tu ai deja toate calitatile astea si cand vezi minunea asta, la 15 ani, ca ai tot ce cauta un barbat, asta este de neimaginat”.

Vezi reactia profesorului, dar si a colegilor sai pe LUGOJEANUL.RO