Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Unul dintre cele mai cunoscute complexuri hoteliere din Banat se transforma intr-un super hotel de patru stele

12 Februarie 2018
Lugoj Info.ro -Unul dintre cele mai cunoscute complexuri hoteliere din Banat se transforma intr-un super hotel de patru stele

Complexul Padesul din Faget se va transforma in scurt timp intr-un restaurant si hotel cochet cum cu greu o sa gasesti in Banat.

Administratorii complexului au semnat luni un contract de finantare de peste 971.000 de euro la care se mai adauga 45% contributia firmei, banii fiind investiti in reabilitarea si extinderea complexului. Suma acordata de catre ADR Vest este o parte de 55% finantare nerambursabila obtinuta pentru proiectul depus în cadrul Regio-Programul Operational Regional (POR) 2014-2020, axa prioritara 2 „Îmbunatatirea competitivitatii întreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 A. – Microîntreprinderi si Prioritatea de investitii 2.2 IMM. ”Complexul va avea parte de o transformare spectaculoasa. Banii vor fi folositi la ridicarea a inca unui etaj, vom avea aproximativ 60 de locuri de cazare, piscine, sauna, jacuzzi, sala de fitness, sala de conferinte. Valoarea totala a investitie va depasi doua milioane de euro.”, a declarat pentru Lugoj Info.ro Mihai Dozslop, administratorul complexului.