Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Cei doi angajati ai Ocolului Silvic Lugoj dusi la audieri marti dimineata vor fi cercetati in libertate

13 Februarie 2018
Lugoj Info.ro -Cei doi angajati ai Ocolului Silvic Lugoj dusi la audieri marti dimineata vor fi cercetati in libertate foto : Lugoj Info.ro

Politistii si procurorii care au descins marti dimineata la sediul Ocolului Silvic din Lugoj au decis ca doua dintre persoanele conduse la audieri sa fie cercetate in libertate.

Oamenii legii au anuntat ca perchezitiile de la Lugoj si Leucusesti, la sediul unor unitati silvice administrative, s-au desfasurat intr-un dosar penal de abuz in serviciu, santaj si fals intelectual. ”Activitatile au vizat probarea activitatii infractionale a unor persoane banuite ca, în cursul anului 2016, în calitate de reprezentanti ai unor unitati silvice administrative, ar fi întocmit în fals avize de însotire primare, prin care se atesta în mod nereal, vanzarea de material lemnos catre diferite persoane fizice. În urma activitatilor desfasurate, politistii au ridicat în vederea continuarii cercetarilor mai multe documente si înscrisuri privind tranzactii cu material lemnos.”, a anuntat IPJ Timis. Cei doi barbati angajati ai Ocolului Silvic Lugoj in varsta de 33 si 41 de ani, au fost condusi la sediul politiei pentru audieri dupa care au fost anuntati ca vor fi cercetati in stare de libertate. 

Kuhntop