GYM PELE

Zeci de documente ridicate in urma perchezitiilor facute la Lugoj si Timisoara

08 Martie 2018
Lugoj Info.ro -Zeci de documente ridicate in urma perchezitiilor facute la Lugoj si Timisoara foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Politistii de la Serviciul Investigarea Criminalitatii Economice si politistii lugojeni au ridicat zeci de documente in urma perchezitiilor facute miercuri dimineata.

In urma audierilor, s-a decis ca suspectii sa fie cercetati in libertate. Miercuri dimineata mai multe imobile au fost perchezitionate dupa ce procurorii au obtinut mandate pe numele unor banuiti din Lugoj si Timisoara. ”In total au fost efectuate 4 perchezitii domiciliare în municipiile Timisoara si Lugoj. Perchezitiile s-au desfasurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Politie Judetean Timis, în care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals în inscrisuri, instigare la savarsirea infractiunii de fals si uz de fals sub semnatura privata. Activitatile vizeaza probarea activitatii infractionale a patru persoane, cu varste între 27 si 45 de ani, reprezentanti ai unei societati comerciale avand ca obiect de activitate consultanta în domeniul sanatatii si securitatii în munca, care în schimbul unor sume de bani au intermediat obtinerea de fise de aptitudine a muncii si buletine de analize medicale fara ca aceste activitati sa se efectueze în realitate”, a anuntat IPJ Timis. Politistii continua cercetarile în vederea documentarii întregii activitati infractionale a celor în cauza.