Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Cumparam stegulete si ghirlande tricolore dar nu avem bani pentru solutie cu care sa spalam si sa dezinfectam jocurile gonflabile

10 Aprilie 2018

Jocurile gonflabile din parcul George Enescu, atat de iubite de copiii lugojenilor, au fost date in folosinta chiar daca sunt mizerabile.

Cuptorul cu lemne

Mai multi parinti s-au plans ca topoganele au un miros pestilential, iar administratorii locului de joaca isi bat joc de micuti in acest fel. In urma cu mai bine de o saptamana, topoganele au fost scoase din magazii si spalate insa, se pare, ca nu indeajuns. Mirosul greoi i-a alungat pe parinti, care au cerut explicatii ingrijitorilor parcului. Oamenii au recunoscut ca situatia in care se afla locul de joaca nu este una normala, dar au dat vina pe primar, care nu s-a gandit sa aloce bani pentru ca toboganele sa fie spalate si curate la fel ca in anii trecuti. Asadar, administratia locala nu are bani pentru ca cei mici sa se joace in spatii in care sanatatea sa nu le fie pusa in pericol, insa a gasit bani pentru a achizitiona, chiar zilele trecute, ghirlande tricolore sau steaguri care sa fie amplasate pe strazile din oras. Pana cand primarul va gasi fonduri si pentru a curata jocurile, parintilor li se recomanda jocurile gonflabile de la fosta gradina de vara Concordia, unde situatia este una mai buna.