GYM PELE

Razbunare criminala a unui lugojean ce a ales sa ucida cu antigel cativa catei care au latrat la el

27 Mai 2018
Lugoj Info.ro -Razbunare criminala a unui lugojean ce a ales sa ucida cu antigel cativa catei care au latrat la el foto :Facebook.com

Un barbat din Lugoj a ajuns in atentia politiei dupa ce ar fi oferit carne imbibata in antigel mai multor catei de pe strada Fagilor din Dealul Viilor.

Cazul care a revoltat din nou comunitatea iubitorilor de animale din toata tara s-a petrecut vineri seara si a fost facut public pe retelele de socializare. Actiunea criminala a barbatului a fost povestita chiar de femeia care l-a vazut pe individ cand incerca sa otraveasca animalele. ”25.05.2018, strada Fagilor din Lugoj, aparent o seara linistita! Spun aparent pentru ca din pacate exista indivizi pe lumea aceasta care, din punctul meu de vedere, NU se pot numi oameni! De ce spun asta? Propun sa ne dam cu parerea despre urmatoarea intamplare: stand afara, pe o banca la o poveste, trece acest individ pe strada, cu bicicleta, iar cainii de pe strada il latra. Tin sa precizez, cateii in cauza sunt acolo de 16 ani si NU au muscat pe nimeni, dar fiind niste biete animale care îsi apara teritoriul, LATRA! Individul in cauza, fiind foarte indignat ca a fost LATRAT, a început sa înjure si sa ameninte oamenii care stateau la masa ca urmeaza sa aiba probleme mari cu politia pentru ca nu au grija de caini. Cainii sunt caini comunitari, castrati si vaccinati, dar fara stapan! Pana aici nimic nou sau iesit din comun! Ceea ce a facut pe urma, aceasta creatura, ma face sa spun ca este un individ care polueaza lumea prin prezenta lui, si nu un om! Individul s-a întors dupa cateva ore cu o punga plina cu carne condimentata cu antigel, fiind servita ca cina pentru catei, ca rasplata ca au LATRAT! Un om ar cauza moartea chinuitoare a cel putin 5 catei pentru ca au LATRAT???”, scrie Karina Balogh. Politistii au demarat cercetarile in acest caz si asteapta plangerea pe numele barbatului.Individul care a otravit cateii risca sa se aleaga cu dosar penal. Intr-o filmare postata pe un alt cont de socializare tanarul recunoaste ca a otravit animalele.