Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Filtrele nu au nicio legatura cu mitingul celor din diaspora. Soferii care tranziteaza DN6 surprinsi de numarul mare de politisti de pe portiunea de drum dintre Lugoj si Topolovatu Mare

07 August 2018
Lugoj info.ro -Filtrele nu au nicio legatura cu mitingul celor din diaspora foto : Arhiva -Lugoj Info.ro

Soferii care in aceste zile circula pe DN6 au fost surprinsi sa vada mai multe echipaje ale politiei pe portiunea de drum dintre Lugoj si Topolovatu Mare.

Oamenii au pozat echipajele de politisti rutieri si au postat imaginile pe retelele de socializare intrebandu-se ce se intampla. In timp ce unii au sustinut ca se fac controale romanilor veniti din strainatate pentru a participa la mitingul de pe 10 august, altii au inventat o serie de evenimente violente si spuneau ca prezenta oamenilor legii in strada ar fi obligatorie. Politistii lugojeni au lamurit prezenta echipajelor in strada precizand ca filtrele au legatura doar cu siguranta traficului. ”Actiunile care se desfasoara pe DN6 intre Lugoj si Topolovat au loc in cadrul unei actiuni care se desfasoara la nivel european. In plus de asta, politistii supravegheaza atent traficul pentru prevenirea accidentelor rutiere, tinand cont si de faptul ca saptamana trecuta trei persoane au murit in urma unui accident de circulatie petrecut la Belint. Mai mult decat atat, cresterea traficului pe fondul inchiderii tronsonului de autostrada A6 impune luarea unor masuri de acest gen”, au declarat politistii pentru Lugoj Info.ro. In ultimele zile, traficul rutier catre Lugoj, pe autostrada Nadlac, a crescut foarte mult fata de lunile obisnuite. La frontiera a fost suplimentat personalul si au fost deschise toate benzile disponibile.