Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Site-ul CFR Calatori intra in lucrari de mentenanta. Mare atentie daca obisnuiti sa va cumparati biletele cu ajutorul internetului

21 August 2018
Lugoj Info.ro - Mare atentie daca obisnuiti sa va cumparati biletele cu ajutorul internetului

CFR Calatori anunta ca în perioada 21 august - 15 septembrie 2018 se vor realiza lucrari de mentenanta la site-ul cfrcalatori.ro.

Compania atentioneaza utilizatorii site-ului ca în perioada mentionata pot aparea unele intermitente în functionarea tuturor aplicatiilor, inclusiv „Mersul Trenurilor” si “Bilete de tren online”. Compania isi cere scuze pasagerilor pentru eventualele neplaceri care pot aparea si readuce in atentie alte modalitati de cumparare a biletelor de tren:

  • De la automatele de bilete din gari;
  • De la automatele ZebraPay;
  • Direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR;
  • De la distribuitori autorizati (agentii de turism).

Pentru alte informatii legate de CFR Calatori va puteti adresa la numerele de telefon de la statiile CFR care sunt disponibile pe site-ul CFR Calatori la rubrica INFORMATII TELEFONICE, precum si în aplicatia Trenul meu – CAUTA TREN de pe site-ul cfr.ro unde introduceti numarul trenului în casuta indicata si click pe Informatii tren. Astfel, obtineti informatii în timp real despre opriri, întarzieri, minutele de stationare în urmatoarea gara si timpul estimat de sosire.