( UPDATE ) Se pot depune doar cereri. O defectiune a blocat sistemul de eliberare a cazierelor judiciare

01 Octombrie 2018
Lugoj Info.ro -O defectiune a blocat sistemul de eliberare a cazierelor judiciare

Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca sistemul de eliberare a cazierului judiciar este blocat in toata tara.

In consecinta, nu se pot elibera caziere judiciare la punctele din Faget, Lugoj sau Buzias. ”Pana la acest moment, colegii nostri au repornit Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS, asadar datele de interes operativ pot fi consultate si, de asemenea, se pot face mentiuni în baza de date. O echipa de specialisti lucreaza în continuare pentru rezolvarea problemei în cel mai scurt timp. Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuatii de tensiune care a afectat serverele. Pana la remedierea situatiei, cetatenii nu pot obtine certificate de cazier judiciar, însa, pe durata defectiunii, se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmand a fi eliberate dupa rezolvarea avariei”, au anuntat reprezentantii IGPR pentru Lugoj Info.ro.

UPDATE : Sistemul a revenit la normal in cursul zilei de marti. Cazierele judiciare pot fi eliberate in regim normal incepand de miercuri dimineata.