Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Cantina fostei scoli de mecanici agricoli de pe strada Buziasului la un pas sa fie cuprinsa de flacari

03 Octombrie 2018
Lugoj Info.ro -Cantina fostei scoli de mecanici agricoli de pe strada Buziasului la un pas sa fie cuprinsa de flacari foto : Lugoj Info.ro

A fost nevoie de interventia pompierilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la cantina fostei scoli de mecanici agricoli de pe strada Buziasului din Lugoj.

Cuptorul cu lemne

Un apel la 112 a sesizat faptul ca din cladirea abandonata iese un fum dens si inecacios. Pompierii lugojeni au trimis o autospeciala cu mai multi subofiteri care au stabilit ca persoane necunoscute au dat foc deseurilor care se aflau depozitate in cladire si exista pericolul ca intregul imobil sa fie cuprins de flacari iar incendiul sa se extinda atat la cladirile din zona, cat si la vegetatie. Constructiile si curtea fostei scoli de mecanici agricoli de pe strada Buziasului se afla in administrarea Primariei Lugoj. Daca cladirile au fost lasate in paragina, terenul este folosit de catre Salprest pentru depozitarea deseurilor menajere sau vegetale. Oamenii care locuiesc in zona sunt ingrijorati de fiecare data cand vad fum deoarece exista pericolul ca un incendiu sa provoace un adevarat dezastru.