GYM PELE

Esti pregatit? SMILEY promite un mega concert la Timisoara

01 Noiembrie 2018
Lugoj Info.ro -SMILEY promite un mega concert la Timisoara

Dupa succesul extraordinar de la Arenele Romane, Smiley sustine concertul #Confesiune pe scena din Timisoara, un cadou pentru toti cei care îi iubesc muzica si care l-au inspirat.

service-lugoj

Concertul face parte din turneul national care include 10 orase din Romania si poarta numele ultimului sau album. Artistul va da tonul în muzica în trei ore de concert, cu hituri care vor ridica publicul în picioare.

“Sunteti pregatiti? Venim. În gasca mare. Va dam întalnire, va asteptam cu mic cu mare sa ne distram împreuna, sa sarbatorim cei 10 ani de HaHaHa Production, sa dansam si sa cantam împreuna într-un super show!”, declara Smiley.

Joi, 15 noiembrie este ziua în care Sala Olimpia din Timisoara se va transforma în scena inedita a concertului lui Smiley. Momentele vor fi spectaculoase, cu povesti dincolo de muzica si show. Artistul va canta cele mai îndragite piese din întreaga sa cariera solo pe note din prezent, alaturi de hiturile noului album.

În timpul evenimentului vor fi proiectate cateva dintre fotografiile pe care fanii le-au înscris pe pagina de Facebook a concertului, ca parte din apelul “Foto – confensiunile din orasul tau”.

"Confesiunea nu este doar a mea, este si a publicului care îmi asculta muzica. Oamenii care vin la concert sunt parte din ceea ce fac eu în fiecare zi. Ei au ajuns sa ma cunoasca prin muzica mea. Îmi doresc, prin aceste foto-confesiuni, sa aflu cate ceva despre ei, despre orasul lor, sa ajung la concertul din orasul lor ca la o întalnire cu niste prieteni. Mi-ar placea sa stiu unde-si beau cafeaua, unde s-au sarutat prima data, care e locul lor preferat din oras, unde danseaza pana dimineata, unde se duc sa se relaxeze, vreau sa vad fotografii care vorbesc despre fericire, iubire, lucruri importante, detalii de suflet si bucurii.”, marturiseste Smiley.

Momentele artistice din timpul concertului sunt unice si surprind tot ceea ce Smiley a însemnat în cei 10 ani de cariera solo: interpret, compozitor, producator, om de televiziune, actor si artist.

Organizatorii turneului national Confesiune sunt HaHaHa Production si Sublime Romania - una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din Romania, care are în portofoliu organizarea unor importante turnee nationale pentru cele mai mari trupe rock autohtone dar si a unor show-uri concept precum Stand Up Olympics sau Ca Pe Vremuri.       

Biletele sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/

Mai multe informatii despre artistul Smiley si despre proiectele lui se pot gasi pe: www.smiley.ro, www.smiley10.ro, www.facebook.com/smileyonline/, www.instagram.com/smiley_omul/, twitter.com/smiley_omul(@smiley_omul), www.hahahaproduction.com