Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Una dintre cele mai importante distinctii ale Politiei Romane a fost acordata unui lugojean

29 Noiembrie 2018
Lugoj Info.ro-Una dintre cele mai importante distinctii ale Politiei Romane a fost acordata unui lugojean foto : IPJ Timis

In preajma Centenarului Marii Uniri, Inspectoratul General al Politiei Romane a acordat mai multor politisti distinctii pentru modul in care si-au indeplinit atributiile de serviciu.

Cuptorul cu lemne

Politistii care s-au remarcat au primit distinctiile la sediul IGPR din Bucuresti in cadrul unei sedinte festive. Inspectorului Sef al Inspectoratului de Politie Judetean Timis, comisar sef Aurelian Alin Petecel si sefului Serviciului Actiuni Speciale - Comisar sef Daniel Milincu, li s-a conferit Emblema de Onoare a Politiei Romane. Acordarea distinctiei pentru comisarul sef Daniel Milincu are o insemnatate uriasa si pentru orasul Lugoj, seful SAS din cadrul IPJ Timis fiind nascut la Lugoj, insa activeaza de ani buni la Timisoara. “Emblema de Onoare a Politiei Romane se confera pentru fapte deosebite care au contribuit la ridicarea prestigiului Politiei Romane, pentru fapte de eroism savarsite pe timpul îndeplinirii misiunilor si pentru servicii deosebite aduse Politiei Romane”, precizeaza IPJ Timis intr-un comunicat de presa remis Lugoj Info.ro. Tot in cadrul ceremoniei desfasurate la Bucuresti, inspectorului de politie Peiov Sebastian - ofiter în cadrul Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Orasului Faget, i s-a oferit Distinctia de Serviciu pentru “îndeplinirea în conditii deosebite a misiunilor încredintate”. IPJ Timis a anuntat ca au mai fost avansati în gradul profesional urmator, înaintea îndeplinirii stagiului minim, 15 ofiteri si 15 agenti de politie, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei – 1 Decembrie 2018, politisti timiseni ce s-au remarcat în mod deosebit în executarea misiunilor încredintate.