Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

4 Extensii pentru a juca jocuri amuzante pe Google Chrome

04 Decembrie 2018
Lugoj Info.ro -4 Extensii pentru a juca jocuri amuzante pe Google Chrome

Vrei să ai parte de jocuri amuzante pe care să le accesezi rapid pe Google Chrome? Descoperă câteva extensii pe care le poți instala chiar acum.

Descoperă cum poți face Google Chrome mult mai atractiv pentru jocuri!

Cu siguranță că atunci când te plictisești, jocurile pe calculator sunt o soluție plăcută pentru a obține relaxarea pe care ți-o dorești. Iar dacă vrei ca acestea să-ți fie la îndemână, Google Chrome este programul de navigare online care îți oferă maximul de avantaje cu minimul de resurse. Iată, așadar, câteva extensii pe care le poți instala cu rapiditate pentru a te bucura de o serie de jocuri care îți vor oferi ocazia perfectă de a te delecta la maxim cu momente inegalabile de relaxare!

Game Button – extensia care-ți oferă acces la o gamă variată de jocuri online!

Cu ajutorul acestei extensii poți juca un număr mare de jocuri, dintr-o gamă variată de categorii (de acțiune, de șofat, de cazinou și de cărți așa cum găsești pe https://www.jocuricalaaparate.biz/jocuri-de-noroc/american-poker-2-16/ și alte jocuri), pe care le poți accesa din bara de instrumente FreeGames. Le poți juca direct din browser, fără a mai fi nevoie să introduci adresa URL a site-ului, astfel că jocurile noi sunt accesibile prin butonul de joc, pe măsură ce acestea sunt lansate pe site-ul principal.

Joy Rack Games – linie directă către jocuri online de top!

În cadrul acestei extensii poți să te bucuri de o gamă variată de jocuri, precum cele de îndemânare (să distrugi cât mai multe cârtițe din 25 de încercări, de exemplu) sau unele de acțiune, așa cum este 3D Space Hawk. În momentul în care îți instalezi acesta extensie de la JoyRack.com, vei obține acces într-o lume a jocurilor de top, din care nu vor lipsi jocurile de curse (așa cum este Snowboard Challenge), jocurile clasice (precum Magic Balls), jocuri pe teme sportive (Mini Golf) și multe altele. Trebuie să știi că în urma instalării extensiei în Chrome aceste jocuri trebuie căutate pentru a fi jucate, deoarece acestea sunt afișate aleatoriu. Poți juca jocul într-o fereastră cu dimensiuni reduse sau direct pe site-ul JoyStack. Poți instala și câteva extensii independente care îți permit să jucați jocuri precum Șah sau Tic-Tac-Toe.

OMGPOP – extensia care îți deschide calea către universul Online Multiplayer!

Omgpop.com este un site de jocuri multiplayer care pot fi jucate de către membrii online prin intermediul unei rețele. Cele 16 jocuri gratuite devin disponibile prin apăsarea butonului extensiei instalate în Google Chrome. În cazul anumitor jocuri, poți alege să joci singur, dar cea mai bună cale este să-ți inviți un prieten, pentru a vă bucura împreună. Nu este nevoie să te înregistrezi pentru a juca aceste jocuri, dar, o conectare îți oferă posibilitatea de a păstra scorurile realizate în clasament și îți va menține profilul de joc. Extensia Chrome instalată te conduce direct către site, așa că poți juca imediat aceste jocuri de top.

Snake – jocul de pe mobilele Nokia poate fi jucat acum și online!

 Acesta este un joc care nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar fiind faptul că este unul dintre favoritele jucătorilor care dețin un telefon mobil Nokia. Instalează extensia în Google Chrome, alege între versiunea grea și cea ușoara și utilizează tastele inscripționate cu săgeți pentru a muta șarpele de-a lungul ecranului. Jocurile sunt, de asemenea, copiate automat atunci când închizi fereastra jocului.