vineri, 19 aprilie 2024
6.9 C
Lugoj
spot_img

(VIDEO) Trei motive sa vezi „Aquaman” în format IMAX. 90% din blockbuster-ul DC Comics a fost filmat cu camere IMAX

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Pe gigantele ecrane IMAX ai parte de actiune din plin si efecte vizuale epice care îti vor arata vasta lume subacvatica a celor sapte mari asa cum nici nu ti-o imaginai. Marile studiouri aleg, tot mai des, sa utilizeze camerele IMAX cand vine vorba de filme cu supereroi, iar mult-asteptatul blockbuster are numeroase secvente de actiune, atat pe pamant, cat si sub apa, 90% din actiunea filmului fiind filmata cu camerele de înalta rezolutie IMAX, dupa cum a declarat regizorul James Wan.

De ce trebuie sa vezi „Aquaman” în format IMAX:

Vezi cu pana la 26% mai multa imagine, doar în format IMAX

Peste 90 de minute din productie, mai mult de jumatate din film, îti aduc în sala T IMAX cu pana la 26% mai multa imagine pe ecran, pentru o imagine panoramica ce îti va umple vederea periferica. Asa ca doar în acest format vezi mai mult din uriasul Jason Momoa si din frumusetea Atlantidei.

Ai parte de imagini clare ca lacrima si culori vibrante

Adancurile Atlantidei prind viata în format IMAX ca în nici un alt format. Cele mai incredibile culori, imaginile clare ca lacrima si luminozitatea ecranului IMAX îti vor arata o lume subacvatica despre care nici nu stiai ca exista, iar incredibilele regate subacvatice te vor coplesi.

Sistemul audio revolutionar îti va face inima sa vibreze

Filmele IMAX nu sunt menite pur si simplu sa fie vizionate, ci sunt destinate sa-i aduca pe spectatori în mijlocul actiunii. Fie pe uscat, fie sub apa, publicul se va bucura de o experienta cu adevarat incredibila si se va simti transportat în lumea lui Aquaman.

Si… cine nu vrea sa-i vada pe Jason Momoa si Amber Heard în sala T IMAX?

 

{youtube}WhomgoZwr-w{/youtube}

 

Filmul dezvaluie povestea de origine a lui Arthur Curry, alias Aquaman, jumatate om, jumatate fiinta semi-atlantica, un om prins între doua lumi în calatoria vietii sale – o calatorie care nu numai ca îl forteaza sa se confrunte cu cine este cu adevarat, ci si sa descopere daca este vrednic sa fie ceea ce s-a nascut sa fie… un rege.

Exploreaza adancurile Atlantidei si bucura-te de cea mai impresionanta experienta cinematografica din lume în salile T IMAX de la Cinema City AFI Cotroceni si Cinema City Shopping City Timisoara.

Filmul va putea fi urmarit în avanpremiera, începand din 19 decembrie, în toate cinematografele Cinema City din tara, în formatele IMAX 3D, 4DX 3D si 3D. Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII