Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Iti era dor de un concert memorabil? Directia 5 revine de Valentine’s Day la Timisoara

28 Ianuarie 2019
Lugoj Info.ro -Directia 5 revine de Valentine’s Day la Timisoara

O seara “În culori” pe care sa o tii minte!

În 14 februarie, de la ora 19.30, Filarmonica Banatul din Timisoara va fi locul din care se va pleca într-o minunata calatorie muzicala alaturi de Directia 5. Timisoara ocupa un loc special în inima formatiei care se întoarce în fiecare an, cu ocazia Valentine’s Day, sa dedice publicului de aici un spectacol emotionant, perfect pentru toti îndragostitii.

Renumiti pentru baladele rock de dragoste, baietii de la Directia 5 vor interpreta unele dintre cele mai îndragite melodii: ”Îti multumesc“, „Daca ai sti“, ”Esti stilul meu”, ”Am nevoie de tine”, ”Superstar”, „Si ce daca“, „Ce mai faci“ si „Forever Love“.
Vino sa te bucuri de aceste piese fara varsta si sa-ti amintesti despre nenumaratele nuante ale iubirii!

Biletele la concertul din 14 februarie, ce au preturi cuprinse între 70 si 135 de lei, se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele Selfpay din toata tara. Accesul se va face începand cu ora 18:30.
Organizatorii concertului, Sublime Romania - una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din tara, pun la dispozitie 6 bilete pentru persoane cu dizabilitati si însotitorii acestora.
De curand, Directia 5 au lansat un nou album intitulat “În culori”, care contine noi balade romantice si declaratii frumoase de dragoste, precum “Îti promit” si “Paradis”.
Ce culoare are pentru tine Directia 5? Arata-ti simpatia pentru dorinta si perseverenta trupei de a aduce bucurie în viata fiecaruia, si poarta ceva ”În culori” atunci cand vii la spectacol.
Trupa este formata din Marian Ionescu, Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan, Carmin Ionescu si a fost înfiintata în 1991. Au la activ peste 20 de albume si zeci de piese de succes inspirate din trairile oamenilor.