Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Procurorii au finalizat dosarul. Barbatul din Sarazani care a snopit in bataie un consatean va ajunge in fata judecatorilor

29 Ianuarie 2019
Lugoj Info.ro -Barbatul din Sarazani care a snopit in bataie un consatean va ajunge in fata judecatorilor foto : Lugoj Info.ro

Parchetul de pe langa Tribunalul Timis a anuntat ca a finalizat ancheta in cazul unui barbat de 28 de ani acuzat de tentativa la omor si au decis trimiterea in judecata a individului.

Magistratii sustin ca în cursul urmaririi penale a relevat urmatoarea situatie de fapt:

În seara de 22.09.2018, în jurul orei 20.30, inculpatul, în timp ce se afla în fata unui magazin din localitatea Sarazani, jud. Timis, pe fondul starii de ebrietate, i-a aplicat persoanei vatamate, multiple lovituri cu pumnii si picioarele în zona fetei, abdomenului si toracelui în urma carora aceasta a suferit un politraumatism care a pus viata persoanei vatamate în primejdie si care a necesitat pentru vindecare 40 de zile de îngrijiri medicale. Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Tribunalului Timis.

“Facem precizarea ca trimiterea în judecata reprezinta, conform Codului de procedura penala, o etapa a procesului penal ce consta în finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta, în vederea judecarii cauzei, situatie care nu poate în niciun fel sa înfranga principiul prezumtiei de nevinovatie.”, au mai adaugat procurorii.