Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Aquatim pregateste dezinfectia retelelor. Mai multe localitati din zona Lugoj raman fara apa

11 Februarie 2019
Lugoj Info.ro -Aquatim anunta dezinfectia retelelor foto : Aquatim

Aquatim anunta pentru urmatoarele doua saptamani o serie de lucrari la retelele de apa pe care le administreaza in zona Lugoj.

Astfel, in perioada 12-21 februarie sunt programate spalari ale retelelor, în mai multe localitati din Timis. In aceste conditii se întrerupe furnizarea apei, pentru spalari si dezinfectii ale bazinelor de înmagazinare apa, în localitatile: Tormac, Sipet, Cadar, Victor Vlad Delamarina, Pini, Visag, Honorici, Buzias, Bacova, Racovita, Hitias, Ficatari, Sacosu Turcesc si Ohaba Forgaci. De asemenea, miercuri, 13 februarie, între orele 08:00-16:00, se va sista livrarea apei în localitatea Belint, tot din cauza lucrarilor de spalare si dezinfectare a rezervorului si a retelei de apa.

“Spalarea conductelor face parte din programul de mentenanta preventiva si urmareste asigurarea calitatii apei distribuite consumatorilor. La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa în scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata”, a precizat dr. ing. Ilie Vlaicu director general al Aquatim.